Lief JSA-team,

De afsluiting van een heel belangrijke periode in ons leven. Afscheid nemen doet dan ook wel een beetje pijn; jullie zijn stuk voor stuk zulke fantastische mensen!

Onze dank is groot; het betekent zó veel dat je je kostbaarste bezit zo makkelijk kunt achterlaten, omdat je weet dat er goed voor hen gezorgd wordt. Allebei onze jongens hebben het zó naar hun zin gehad.

Bedankt lieve juffies, Natasja & Mylan
Grote knuffel van Nathan, Matthieu, Olivier & Marije

Lieve Natasja & Milan,
Het is zover… We nemen afscheid van JSA, en daarmee ook van een heel ‘warm bad’, vertrouwde zorg en fantastische lieve leidsters. Niet te vergeten nemen we ook afscheid van jullie… Hierbij willen we jullie ongelooflijk bedanken voor de goede organisatie en liefdevolle zorg voor onze meiden. Het waren (bijna) 4 jaar van genieten en plezier; nogmaals bedankt! Onwijs veel succes met de verdere voortzetting van JSA; het ga jullie goed! Julia & Louise, Ellen & Emile

Beste Natasja, Mylan, 

Nog bedankt voor jullie lieve mailtje omtrent het afscheid van Pim. Jammer dat wij elkaar niet meer hebben gezien de laatste dag, maar bij deze alsnog van harte bedankt voor alle goede zorgen gedurende de ruim 2 jaar dat Pim bij jullie heeft mogen komen. De laatste dag was toch wel heel speciaal. Als je ziet dat Pim juichend voor de deur stond de laatste tijd, dan kunnen jullie je voorstellen dat wij het best spannend vinden dat hij nu naar een nieuwe crèche in Utrecht gaat. Hij is nu een paar keer geweest en je merkt toch wel dat hij moet wennen. Hoe dan ook..dat komt allemaal wel weer goed. Het huis bevalt super in Utrecht en beginnen lekker onze draai te vinden. 

Dank voor alle goede zorgen! Pim heeft echt een toptijd bij jullie gehad en wij hebben altijd het gevoel gehad dat hij in zeer goede handen was. Dank en heel veel succes met jullie beide vestigingen!

Liefs uit Utrecht, 

Martijn, Annemarie & Pim

Lieve lieve Natasja en Mylan,

Toen ik zo’n 3 jaar geleden voor ‘t eerst Natasja sprak, had ik het idee dat ik een extra stuk ‘thuis’ had gevonden voor Charlie. Dat gevoel bleek helemaal te kloppen.

Ik zou never nooit met woorden kunnen uitdrukken wat voor wezenlijk verschil JSA heeft uitgemaakt voor het geluk van ons gezinnetje.

Thank you both so much from the bottom of my heart.

Rebecca & Charlie

 

Lieve Natasja en Mylan,

Wij hebben ons droomhuis gevonden in Haarlem waar we heel blij mee zijn, maar wat helaas betekent dat we de opvang voor Roos bij JSA moeten opzeggen… Zeker met pijn in ons hart, want we zijn heel dankbaar en gelukkig met de goede zorgen die jullie altijd geboden hebben voor ons meisje. Vooral met de Pavlik, gipsbroek, en nog even de spreidbroek, zijn we heel blij dat we Roos altijd met een gerust hart konden achterlaten.

Ook de communicatie vind ik altijd erg fijn. Heel snel schakelen en de vele ruilverzoeken waren jullie nooit teveel. Echt super!!

Ze heeft het zo naar haar zin bij jullie met alle lieve leidsters en andere kindjes, we hopen alleen maar dat ze net zo blij en vrolijk zal zijn op de nieuwe opvang in Haarlem!

Nogmaals heel veel dank en we zien elkaar snel!

Sophie & Maarten