Onze doelen

Wat bieden wij?

Junior Service Amsterdam biedt een gezellige kleinschalige huiselijke setting, waar elk kind wordt behandeld met liefde en respect en pedagogisch didactisch inzicht. Deze basis biedt elk kind de ruimte om tot optimale ontwikkeling te kunnen komen.

Wij bieden een toegangspoort tot intrinsiek leren door het creƫren van een verzorgende omgeving waarin elk kind zich veilig voelt en daarmee optimaal kan groeien tot zijn of haar potentieel.
Wij zijn er om te troosten, te verzorgen, te voeden en hen te begeleiden in hun dagelijkse ontwikkeling.

De kinderen komen samen in een verticale groep in de leeftijd van ongeveer 2 maanden tot 4 jaar. De variatie in leeftijd biedt kinderen de mogelijkheid om met elkaar om te leren gaan, en van elkaar te leren.

Wij bieden speelse leeftijd-adequate uitdagingen, in de vorm van creatieve activiteiten, motorische en sensorische ervaringen, muzikaliteit en (cognitieve) spelletjes, geregisseerd door ons team van Pedagogische medewerkers.

Muziek bieden wij tevens door het uitnodigen van professionals op dat gebied; kinderen maken kennis met een veelzijdigheid aan muziekinstrumenten en de diversiteit die dit aan klank en gevoelsbeleving met zich meebrengt.

Kijk hier naar de 3+ activiteiten

Kijk hier naar de creatieve activiteiten

Kijk hier naar het buitenspelen

Kijk hier naar muziek met Memo

Kijk hier naar de baby en dreumes activiteiten