DSC09860DSC09859

 

De Locatie JSA 120

Junior Service Amsterdam bestaat uit twee kleinschalige Kinderdagverblijven. U heeft, op onze website, op dit moment, gekozen voor: JSA120: Bilderdijkstraat 120. U herkent ons hier aan het grote etalageraam, dat veel daglicht biedt en een gezonde vorm van transparantie waarborgt. De ruimte is knus en huiselijk en biedt ruimschoots veiligheid, zoals binnen de kinderopvang gewaarborgd behoort te zijn.

De ruimte is leeftijd-adequaat ingedeeld, voor onze verticale groep kindjes, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We hebben naast de grote leef/speelruimte een speellounge, waar zowel verticale als horizontale groepjes kinderen kunnen samenspelen/samen bouwen/loungen etc.

locatie-kinkerstraat47

Achterin de speel/leefruimte vinden we de eet/knutseltafels. Links achterin lopen we via een beweegbaar hekje naar de gezellige keuken.
Buitenspelen doen onze kinderen dagelijks; samen leren spelen & delen, picknicken met mooi weer, heerlijk uitrennen en (loop)fietsen, of lekker rustig in de zandbak spelen. De mogelijkheden zijn divers.

De slaapruimte voor de kinderen heeft gecertificeerde bedjes en er zijn camera’s en babyfoons geplaatst, voor extra toezicht. De slaapruimte heeft een raam en deur, voor frisse lucht. Daarnaast staat de mechanische ventilatie altijd aan.

Locatie Kinkerstraat

..

Voor de baby’s hebben we een grote box, die zowel binnen als buiten te plaatsen is. Zo kunnen zij ook ongestoord buitenspelen en een fris neusje scheppen, terwijl de grotere kinderen lekker kunnen ravotten.

..

Bekijk de foto’s     Routebeschrijving