Beste Natasja, Mylan, 

Nog bedankt voor jullie lieve mailtje omtrent het afscheid van Pim. Jammer dat wij elkaar niet meer hebben gezien de laatste dag, maar bij deze alsnog van harte bedankt voor alle goede zorgen gedurende de ruim 2 jaar dat Pim bij jullie heeft mogen komen. De laatste dag was toch wel heel speciaal. Als je ziet dat Pim juichend voor de deur stond de laatste tijd, dan kunnen jullie je voorstellen dat wij het best spannend vinden dat hij nu naar een nieuwe crèche in Utrecht gaat. Hij is nu een paar keer geweest en je merkt toch wel dat hij moet wennen. Hoe dan ook..dat komt allemaal wel weer goed. Het huis bevalt super in Utrecht en beginnen lekker onze draai te vinden. 

Dank voor alle goede zorgen! Pim heeft echt een toptijd bij jullie gehad en wij hebben altijd het gevoel gehad dat hij in zeer goede handen was. Dank en heel veel succes met jullie beide vestigingen!

Liefs uit Utrecht, 

Martijn, Annemarie & Pim

Lieve lieve Natasja & Mylan,

Toen ik zo’n 3 jaar geleden voor ‘t eerst Natasja sprak, had ik het idee dat ik een extra stuk ‘thuis’ had gevonden voor Charlie. Dat gevoel bleek helemaal te kloppen.

Ik zou never nooit met woorden kunnen uitdrukken wat voor wezenlijk verschil JSA heeft uitgemaakt voor het geluk van ons gezinnetje.

Thank you both so much from the bottom of my heart.

Rebecca & Charlie

 

Lieve Natasja en Mylan,

Wij hebben ons droomhuis gevonden in Haarlem waar we heel blij mee zijn, maar wat helaas betekent dat we de opvang voor Roos bij JSA moeten opzeggen… Zeker met pijn in ons hart, want we zijn heel dankbaar en gelukkig met de goede zorgen die jullie altijd geboden hebben voor ons meisje. Vooral met de Pavlik, gipsbroek, en nog even de spreidbroek, zijn we heel blij dat we Roos altijd met een gerust hart konden achterlaten.

Ook de communicatie vind ik altijd erg fijn. Heel snel schakelen en de vele ruilverzoeken waren jullie nooit teveel. Echt super!!

Per 1 augustus wonen we in Haarlem en daarmee zal Roos haar laatste dag op vrijdag 29 juli 2016 zijn.

Ze heeft het zo naar haar zin bij jullie met alle lieve leidsters en andere kindjes, we hopen alleen maar dat ze net zo blij en vrolijk zal zijn op de nieuwe opvang in Haarlem!

Nogmaals heel veel dank en we zien elkaar snel!

Sophie & Maarten

“Mijn ervaring bij JSA is vanaf moment 1 zeer positief! In december 2010 klopte ik aan bij de creche nadat ik onverwacht snel moest verhuizen naar Westerpark. Fleurtje ( toen 2) had dringend een creche nodig. Bij JSA had ik direct het “thuis’ gevoel. Ik werd direct gebeld en ik kon meteen terecht met Fleurtje, terwijl er bij andere chreches vaak enorme wachtlijsten zijn en de administratie vaak niet op orde is. Vanaf het moment dat Fleurtje daar begon, zijn wij altijd met veel liefde en betrokkenheid ontvangen. Ik ben hiervoor 3 andere creches gewend maar deze toewijding, enthousiasme en professionaliteit ben ik nog nergens tegengekomen! op de creche zelf heerst altiijd rust, ondanks dat er veel kleine kindjes zijn is het er altijd relaxed en is er heel veel persoonlijke aandacht voor elk kindje. Het fijne vind ik ook dat na 2,5 jaar de leidsters niet of nauwelijks gewisseld zijn. De locatie zelf is brandschoon, kleinschalig, heel leuk ingericht en er is een tuin! Het heeft ons altijd het “huiskamer gevoel”gegeven. Fleur is nu 4,5 en gaat naar school. Toen we afscheid namen zijn er heel wat tranen gevloeid en heeft ze nog een half jaar geroepen “ik wil terug naar de creche”. We gaan soms nog even langs om dag te zeggen en de liefde die de leidsters aan Fleur en de andere kindjes geven is elke keer weer voelbaar. Ik ben meer dan enthousiast over JSA en kan het iedere ouder aanraden.

Liefs van Leonie ( mama) en Fleur (4)

Beste Natasja,

Vandaag (15 april 2016) was helaas Hugo’s laatste dag bij jullie. Wat gaan we JSA missen. Naast onze complimenten voor de lieve leidsters van Hugo willen wij ook jou heel erg bedanken. Wat ben je betrokken, je denkt echt mee met de ouders en wij kennen niemand die sneller per e-mail reageert dan jij. Wat ben ik blij dat wij destijds de overstap naar jullie hebben gemaakt en dat jij dit ook mogelijk hebt gemaakt.

Heel erg bedankt voor de fijne tijd en wij zullen JSA aan iedereen van harte aanbevelen.

Wellicht tot ziens en hartelijke groet,

Lonneke